Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ανακαινισμένο και με νέο όνομα το New Hotel στη Φιλελλήνων

Tην 1η Ιουλίου θα επαναλειτουργήσει το πρώην ξενοδοχείο Οlympic Palace με τη νέα του επωνυμία New Hotel που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το Σύνταγμα, επί της οδού Φιλελλήνων.
Η νέα μονάδα που θα επανενταχθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αθήνας ανήκει στον όμιλο Yes Hotels, ο οποίος διαθέτει άλλα τέσσερα ξενοδοχεία, το Semiramis, το ΤwentyOne, το Kefalari Suites στην Κηφισιά και το Periscope στο Κολωνάκι. Το Νew Hotel έχει δυναμικότητα 79 δωμάτια και σουίτες. Σύμφωνα με τον όμιλο, ο προϋπολογισμός για τη ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου 5 αστέρων έφθασε στο ποσό των 25 εκατ. ευρώ.
Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες επαναλειτούργησε άλλη μία μονάδα που βρίσκεται υπό την ομπρέλα ελληνικού ξενοδοχειακού ομίλου. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Galaxy, στην Καβάλα, το οποίο μισθώθηκε, πέρυσι, από τον όμιλο ξενοδοχείων Airotel για χρονικό διάστημα 25 ετών. Tο ξενοδοχείο δυναμικότητας 150 δωματίων ανακαινίσθηκε και αναβαθμίστηκε από την κατηγορία των 3 αστέρων στα 4 αστέρια.
Σύμφωνα με τον όμιλο, το επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου ξεπέρασε τα 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ από τη λειτουργία του θα δημιουργηθούν 60 νέες θέσεις εργασίας. Η αλυσίδα διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα, δύο ξενοδοχεία στην Πάτρα και ένα ξενοδοχείο στην Ερέτρια Ευβοίας.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr